COVID-19 και πανδημίες

O COVID-19 έχει δημιιουργήσει μια νέα κατάσταση που έχει επηρεάσει τη ζωή όλων και έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες και προτεραιότητες. Στα πλαίσια αυτά η παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Μουζακίου:

Υπενθυμίζει:

  1. Την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων που προτείνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τη σχετική μας ενημέρωση.   
  2. Τη δυνατότητα να βρείτε πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό για θέματα αειφορίας και περιβάλλοντος από τον παρόν ιστότοπο kpem.gr. Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση από το μενού στη web - διεύθυνση του Κέντρου.

  1.  Στην κατεύθυνση της απασχόλησης των παιδιών και των μεγάλων, αλλά και της βιβλιοφιλίας ζητά τη συμβολή σας για προτάσεις σχετικά με βιβλία, που θα μπορούσαν να διαβαστούν, αλλά και άλλες δραστηριότητες. Όσοι θέλετε να συμβάλετε, χρησιμοποιήστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι προτάσεις σας θα συμπεριληφθούν στον ιστότοπο libraryandsociety.blogspot.com.
  2. Η ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με τις πανδημίες μας οδήγησε σε συνεργασία και με τα άλλα ΚΠΕ και να ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πληροφοριακό κατ΄ αρχή, και εκπαιδευτικό στη συνέχεια, υλικό για τις πανδημίες και επιδημίες. Όσοι θέλετε να συμβάλετε στην προσπάθεια αυτή  μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΠΕ Μουζακίου στο τηλέφωνο 2445043242 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Πιστεύουμε ότι μια πληροφόρηση και εκπαίδευση τέτοιου είδους θα μας βοηθήσει περισσότερο στο μέλλον για την αντιμετώπιση καταστάσεων πανδημιών. Μετά την ολοκλήρωση της δημιουργίας του υλικού, αυτό  θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο pandimies.blogspot.com.

 


        

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγή και εκτύπωση δεκαεξασέλιδου εντύπου του Κ.Π.Ε. Μουζακίου

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιεί δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στο πλαίσιο των εξόδων των δράσεων αυτών, προβαίνει σε έρευνα αγοράς με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για παραγωγή και εκτύπωση δεκαεξασέλιδου εντύπου του Κ.Π.Ε. Μουζακίου, με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Έγχρωμη εκτύπωση δεκαέξι σελίδων
  • Μέγεθος χαρτιού: 176 × 250mm - Εκτύπωση Β5
  • Ποιότητα χαρτιού: Brochure Paper ή Bright White Inkjet Paper σε ματ επίστρωση
  • Ποσότητα: 1000 αντίτυπα

Για κάθε ενδιαφερόμενο, τα προς συμπλήρωση και κατάθεση προσφοράς έγγραφα, μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή word εδώ.

 

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια πρωινού γεύματος μαθητών και εκπαιδευτικών σε δράσεις και προγράμματα Π.Ε. του Κ.Π.Ε. Μουζακίου για το διάστημα Μαρτίου 2019 - Ιουνίου 2019»

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιεί δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στο πλαίσιο των εξόδων των δράσεων αυτών, προβαίνει σε έρευνα αγοράς με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για προμήθεια πρωινού γεύματος μαθητών και εκπαιδευτικών σε δράσεις και προγράμματα Π.Ε. του Κ.Π.Ε. Μουζακίου για το διάστημα Μαρτίου 2019 - Ιουνίου 2019.

Για κάθε ενδιαφερόμενο, τα προς συμπλήρωση και κατάθεση προσφοράς έγγραφα, μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή word εδώ.

 

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια κολατσιού μαθητών και εκπαιδευτικών σε δράσεις και προγράμματα Π.Ε. του Κ.Π.Ε. Μουζακίου για το διάστημα Φεβρουαρίου 2019 - Ιουνίου 2019»

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιεί δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στο πλαίσιο των εξόδων των δράσεων αυτών, προβαίνει σε έρευνα αγοράς με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για προμήθεια κολατσιού (δεκατιανό) μαθητών και εκπαιδευτικών σε δράσεις και προγράμματα Π.Ε. για το διάστημα Φεβρουαρίου 2019 - Ιουνίου 2019.

Για κάθε ενδιαφερόμενο, τα προς συμπλήρωση και κατάθεση προσφοράς έγγραφα, μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή word εδώ.



 

Ημερίδα του ΚΠΕ Μουζακίου με θέμα την Αιολική ενέργεια

  Το ΚΠΕ Μουζακίου διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο του επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέμα την Αιολική ενέργεια. Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι όσο πιο σφαιρικά γίνεται και να διευκρινιστούν σημεία γύρω από τη χρήση και την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. Οι εισηγητές, με εμπειρία στο θέμα, θα παρουσιάσουν τις θέσεις και απόψεις τους από τη δική τους σκοπιά ο καθένας. Ο διάλογος που θα επακολουθήσει θα συμβάλλει πιστεύουμε ώστε οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν γνώσεις και αποκτήσουν πιο ουσιαστική εικόνα για το επίκαιρο αυτό θέμα. Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή, αλλά και στο ευρύτερο κοινό της πόλης. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται με livestreaming στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/KarditsaLiveStreaming/. Ευχαριστούμε το "Καρδίτσα Live Streaming" για τη μετάδοση. Οι φίλοι που θα το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα μπορούν να στέλνουν ερωτήσεις και μηνύματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

 
Περισσότερα Άρθρα...